Fri, Jul 24 | Kalvefalls

SkogsRÅrocken 2020

Varmt välkomna alla härliga till SkogsRÅrocken 2020! 🖤🤘🏼 Den härligt mysiga festidalen i Ydreskogen. Succén dundrade vidare och du är självklart inbjuden!
Registration is Closed
SkogsRÅrocken 2020

Time & Location

Jul 24, 2020, 7:00 PM
Kalvefalls, Kalvefalls Gård, 570 60 Ydre, Suède

About the Event

Varmt välkomna alla härliga till SkogsRÅrocken 2020! 🖤🤘🏼 Den härligt mysiga festidalen i Ydreskogen. Succén dundrade vidare och du är självklart inbjuden! 

Klart du också ska komma och vara en del av denna mysig festidal, med skön gemenskap, underbar omgivning och fantastisk rå-rock!

I år dubblar vi glädjen! Varför ha band på en dag när man kan ha det på två! 🤘🏼 Så i år bjuder vi in till två rockdagar med band, 24 och 25 juli det är då det händer!

👉Biljetter släpps i början på nästa år👈

Observera att du måste vara över 18 år. _________________________________________________

De fantastiska banden som spelar på SkogsRÅrocken 2020!

Fredag den 24 juli

🤘🏼 VA ROCKS

🤘🏼 SIBERIAN

🤘🏼 GAUPA

🤘🏼 The Generations Army med Metallic Kitty från Decadence Sweden

🤘🏼TBA

Lördag den 25 juli

🤘🏼 Black Oak

🤘🏼 Shitbaby Mammals

🤘🏼 Märvel

🤘🏼TBA

🤘🏼TBA

Bjud gärna in dina härliga vänner till SkogsRÅrockens sida och till detta event. Håll er uppdaterade på sidan.

Riktigt varmt Välkomna!

Med Varma Härliga Rock Hälsningar SkogsRÅcrewet, Zara, Albin och Andreas 🖤 _______________________________________________

Övrig nyttig info: Läs mer om Kalvefalls, www.kalvefalls.se/

🔸Övernattning är vid tält eller husvagns/bil området. 🔸 Mat och dryck finns möjlighet att köpa på plats. 🔸 Vid krogområdet finns det en bar med alla rättigheter. 🔸 Det kommer även att finnas en utsatt plats för möjlighet att laga på stormkök.

Vad som gäller på Krogen i skogen: 🔸 Du måste ha köpt biljett för att få komma in. 🔸 Alla som är inne på krogområdet måste kunna uppvisa leg att de är över 18 år. 🔸 Ingen egen alkohol får medtagas in på krogområdet. 🔸 Totalt nötförbud, då det finns allergiker. 🔸 Det finns doftöverkänsliga personer, så undvik starka parfymer och dofter.

Hur du hittar fram till vackra Kalvefall! Från Linköping: https://kartor.eniro.se/m/ZNj7q Från Tranås: https://kartor.eniro.se/m/61t7z Från Jönköping: https://kartor.eniro.se/m/J8nDf

Har ni frågor PM oss eller mejla oss på skogsrarocken@gmail.com. Vill du vara volontär så kontakta oss.